Obs! Om du inte redan har skapat en SSH-nyckel i Windows samt lagt till den i Templ.io-panelen, vänligen följ del 1 och del 2 nedan innan du konfigurerar din SFTP-klient.

Del 1: Hur man generar SSH-nycklar på Windows
Del 2: Hur man lägger till SSH-nycklar i Templ.io-panelen från Windows

Efter att du har genererat din SSH-nyckel och lagt till den i Templ.io-panelen så är det dags att konfigurera din SFTP-klient. I denna guide kommer vi att använda FileZilla, men du kan använda en annan SFTP-klient om så önskas.

Konfigurera SFTP-klient (FileZilla)

Steg 1 - Ladda ned och installera FileZilla.

Ladda ned FileZilla från denna länk.

När du har laddat, installerat och öppnat FileZilla så är nästa steg att lägga till din Templ.io-sajt i FileZilla. För att göra det, öppna först Platshanteraren (ikonen i vänstra hörnet på bilden nedan), och klicka på Ny plats (vilket innebär ny hemsida).

Öppna fliken Allmänt och fyll i dina uppgifter enligt nedan:
Protokoll: SFTP - SSH File Transfer Protocol
Värd: Fyll i ditt eget domännamn (ex. dindomän.se)
Inloggningstyp: Nyckelfil
Användare: woouser (detta är samma för alla hemsidor hos Templ.io).
Nyckelfil: Klicka på Bläddra... och gå till den mapp där du sparade dina SSH-nycklar, här lägger du till din privata nyckel.

När du har fyllt i allting så ska det se ut ungefär så här

Men med din egen domän och SSH-nyckel, så klart.

Klicka på Anslut för att säkerställa att du kan komma åt dina WordPress-filer med SFTP.