Templ SMTP

Information om SMTP-server hos Templ.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hemsidor som hostas av Templ är konfigurerade att automatiskt skicka (transaktionella) e-postmeddelanden med vår SMTP-server.

I vissa fall kan SMTP-inställningarna behövas, t.ex. för att konfigurera e-postsändning via Gmail. Då kan dessa inställningar hittas i Templ-panelen under E-post - SMTP-inställningar.

När du skickar e-post med vår SMTP-server rekommenderas det alltid att du har lagt till våra SPF och DKIM-poster samt verifierat din domän för att uppnå bästa möjliga e-postleverans.