Alla samlingarKom igång med TemplDomän
Konfigurera Cloudflare för Templ

Hur du använder Cloudflare med din hemsida hos Templ

Mattias Abrahamsson avatar
Skrivet av Mattias Abrahamsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Templ har ingått partnerskap med Cloudflare, vilket gör att du kan få tillgång till deras tjänster via Templ. Cloudflares tjänster kommer så småningom vara tillgängliga i Templ-panelen, men du kan redan nu börja dra nytta av Cloudflare genom Templ.

För att använda Cloudflare behöver vi ändra namnservrar och få tillgång till din nuvarande DNS-zon. Om ditt domännamn och DNS inte redan hanteras av Templ, skulle vi uppskatta om du flyttar dem till Templ, för att att säkerställa en smidig implementering.

När domän och DNS har flyttats till Templ, kontakta vår support genom att klicka på chattikonen i det nedre högra hörnet på denna sida för att komma igång.

Det är helt gratis att använda Cloudflare med Templ.