Kom igång med Templ
Domän
Flytta en domän till Templ

Hur man flyttar en domän till Templ och förnyar domänen via oss.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad denna vecka

Den här artikeln beskriver hur du överför en domän från en tredje part till Templ.

Här finns en lista med alla våra toppdomäner och priser.

Hur man flyttar en domän till Templ

I Templ-panelen klickar du på Domäner i den vänstra menyn och sedan på Flytta domän till Templ.

Nästa steg är att ange namnet på domänen du vill överföra till Templ. Efter det måste du ange auktoriseringskoden (också kallad EPP-/överföringskod hos vissa).

Här är länkar till populära domänregistrerare och deras guider om hur man genererar den auktoriseringskod som behövs. (Klicka på ikonen till vänster ruta för att expandera listan).

När du har fyllt i domännamnet och auktoriseringskoden klickar du på Lägg till i varukorg och väljer betalningsmetod om du uppmanas att göra det. Klicka sedan på Kassa.

Beroende på när din domän löper ut kan en betalning vara nödvändig eller inte.

För att slutföra överföringen, acceptera villkoren och klicka på Fortsätt. Din domän kommer nu att överföras till Templ.

Rekommenderad läsning: Hur du hanterar din domän hos Templ