Multisite

Allt du behöver veta om multisites hos Templ.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Templ har stöd för multisite på alla våra planer

Aktivera multisite

För att aktivera multisite för en hemsida så navigerar man till Avancerat-fliken för hemsidan i Templ-panelen. Klicka sedan på Hemsida, följt av aktivera multisite.

Skapa en ny multisite

Om du vill skapa en ny multisite så behöver man först aktivera multisite i wp-config.php.

Vänligen se WordPress officiella information om hur man skapar ett multisitenätverk: https://wordpress.org/documentation/article/create-a-network/

För att att redigera wp-config.php-filen så rekommenderar vi att sätta upp filåtkomst till hemsidan.