Support
Utökad Support
Utökad support: Återställning

Få hjälp med återställning av backup eller återställning av ett plugin till en specifik version.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Behöver du hjälp med återställning av backup eller återställning av ett plugin till en specifik version? Vi kan hjälpa till!

Kostnaden för återställning är 499:- ex. moms, per tillfälle.

Vad vi kan hjälpa till att återställa:

• Templ backup (full backup eller selektiv återställning)

• Återställning av plugin/tema till en specifik version (om de finns på wordpress.org)

• Återställning av plugin eller tema som tillhandahålls av er

Efter återställning så hjälper vi till att kontrollera att kontrollera att ev. problem som fanns innan har blivit löst och att allt fungerar som det ska med er hemsida.

Skriv till oss i chatten om ni vill ha hjälp med återställning av backup eller plugins.