Lägg till mer diskutrymme

Denna guide beskriver hur du lägger till mer diskutrymme för din hemsida.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att lägga till mer diskutrymme för en hemsida görs enkelt i vår panel. Denna guide beskriver steg för steg exakt hur man gör för att utöka diskutrymmet utan att ändra till en annan plan.

Hur man lägger till mer diskutrymme för en hemsida

Klicka på den hemsida som du vill lägga till mer diskutrymme för. Klicka sedan på Plan och till sist Ändra Plan.

Nästa steg är att välja hur mycket diskutrymme (i GB) du vill utöka med. Om du endast vill utöka diskutrymmet så behöver du inte ändra din Plan.

Priset per extra GB är 9 SEK.

Lägg till så mycket extra diskutrymme som du önskar. Det går även att nedgradera diskutrymmet i efterhand om man vill.

När du är klar, klicka på Fortsätt och färdigställ betalningen för ändringen. Efter det så kommer du att få bekräfta dina ändringar innan de utförs. Disken utökas direkt efter du har bekräftat ändringarna.