Domän
Lägg till en domän från en annan registrar

Hur man lägger till en egen externt köpt domän i Templ-panelen och pekar den mot oss.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du lägger till en domän som du har köpt externt och hur pekar om domänen mot oss, antingen genom att flytta DNS till oss, eller hantera DNS externt.

Lägg till en domän från en annan registrar

I den vänstra menyn, klicka på Domäner och sedan på Lägg till domän från annan registrar.

Hantera DNS externt

Efter att du har klickat på "Lägg till domän från extern registrar" måste du välja om du vill flytta DNS till Templ eller hantera DNS externt med en annan leverantör.

För att hantera DNS externt, aktivera alternativet för extern DNS när du lägger till din domän. Du kan använda detta om du behöver hantera din domän/DNS själv.

Vill du hantera DNS via en tredje part och peka domänen till din webbplats med A-records? Följ den här guiden: Ändra A-records och peka din domän till Templ

Flytta DNS till Templ

Flytta DNS till Templ innebär att du kommer att ändra namnservrarna för din domän och peka dem mot oss.

Efter att du har klickat på Lägg till domän från extern registrar, ange domännamnet du vill lägga till och aktivera inte "använd externa namnservrar". Klicka på Fortsätt.

För att flytta DNS till Templ följ den här guiden: Hur man uppdaterar sina namnservrar och pekar dem mot sin domän hos Templ