Alla samlingarKom igång med TemplDomän
Uppdatera namnservrar för domäner registrerade hos Templ

Hur du uppdaterar namnservrar i Templ-panelen för domäner registrerade hos Templ

Mattias Abrahamsson avatar
Skrivet av Mattias Abrahamsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Obs. Att uppdatera namnservrar enligt denna guide kommer att påverka alla tjänster som är kopplade till din domän, inklusive e-post och andra relaterade funktioner. Om du är osäker på hur namnserverändringar kan påverka din domän, vänligen kontakta oss för hjälp.

1. Gå till Templ-panelen och klicka på Domäner i vänstermenyn.

2. Klicka på det domännamn du vill uppdatera.

3. Klicka på Hantera registrering.

4. Klicka på Redigera DNS.

5. Välj Extern DNS och fyll i de nya namnservrarna.

6. Klicka på Spara.