Logga in i Templ-panelen och klicka på din hemsida. Klicka sedan på Verktyg, följt av Installera Plugins

Detta kommer att installera alla Templ WordPress plugins. Vissa plugins kommer att vara inaktiverade efter de har installerats. Du får själv välja vilka plugins du vill använda.

Vi rekommenderar starkt att använda åtminstone Templ Cache och Templ Token Login. Läs mer om våra plugins nedan.

Templ Automatic Updates Enabler

Detta plugin aktiverar automatiska uppdateringar av WordPress och plugins. Aktivera bara detta om du är säker på att inga funktioner på din hemsida slutar fungerar om WordPress eller något plugin uppdateras.

Templ Cache

Detta är ett hjälp-plugin till vår server cache. Cachen töms automatiskt vid ändringar i WP Admin, det går även tömma cachen manuellt med detta plugin. Om du vill veta mer om vår cache så kan du läsa denna artikel.

Templ Set WP Mail Sender

Detta plugin fixar en inställning i WordPress och därmed reducerar risken att e-post fastnar i spamfilter. Aktivera detta plugin för att öka leveransbarheten för e-post som skickas från WordPress.

Templ Token Login

Detta plugin gör det möjligt att logga in automatiskt i WP Admin från Templ-panelen. Logga in utan att behöva skriva in ditt användarnamn eller lösenord!