Ändra domän

Hur man ändrar domän för en hemsida i Templ-panelen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna artikel beskriver hur man ändrar domän för en hemsida i Templ-panelen.

Obs! Du måste lägga till en domän i panelen innan du kan ändra domän för en hemsida.

Steg 1: Klicka på Hemsidor i den vänstra menyn, klicka sedan på den hemsida du vill ändra domän för. Scrolla sedan ned och klicka på Ändra Inställningar:

Steg 2: Under domän finns en lista med alla dina domäner, välj den du vill byta till.

Steg 3: Scrolla längst ned och klicka på Fortsätt och du är klar!

Obs! När du ändrar en domän för en hemsida så görs automatiskt en "search-replace" i databasen från det gamla domännamnet till det nya. Om du använder cache på din hemsida så kan du behöva rensa cachen och kontrollera så att alla länkar pekar rätt.