Denna guide beskriver hur man ändrar domän för en hemsida i Templ.io's Kontrollpanel.

Obs! Du måste lägga till en domän i panelen innan du kan ändra domän för en hemsida.

Steg 1: Klicka på Hemsidor i den vänstra menyn, klicka sedan på den hemsida du vill ändra domän för.

Steg 2: Klicka på Redigera:

Steg 3: Under domän finns en lista med alla dina domäner, välj den du vill byta till.

Steg 4: Scrolla längst ned och klicka på Fortsätt och du är klar!

Relaterad guide: Hur man uppdaterar sina namnservrar.