Support
Utökad Support
Utökad support: Uppgradering av PHP

Vi hjälper dig uppgradera PHP till senaste eller en specifik version.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du få hjälp med att uppgradera PHP till senaste version eller specifik version? Vi kan hjälpa till med det, och även kontrollera att allt fungerar som det ska med din hemsida efter uppgraderingen.

Innan uppgradering av PHP sker så rekommenderar vi att uppdatera alla plugins, teman och WordPress core till senaste versionerna. Det finns alltid risk att vissa plugins inte är kompatibla med senaste versionerna av PHP, därför är det viktigt att testa på staging innan man uppgraderar på production..

Om du vill få hjälp med uppdateringar av WordPress så erbjuder vi även det som en tjänst av vår utökade support.

Hur vi uppgraderar:

• Vi skapar först en stagingsite om inte en finns redan.

• Vi uppgraderar PHP-versionen på staging till den version som önskas.

• Stagingsiten testas noga av oss och er.

Om allt är OK och inga konstigheter har uppstått så uppgraderar vi sedan på production och testar så allt fungerar med den hemsidan också.

Vill du få hjälp med uppgradering av PHP? Hör av dig i chatten!

Obs! Om ni vill utföra kontroller av hemsidan själva så går det bra ändra PHP-version på egen hand.