Hur man installerar WooCommerce i WordPress

Erik Lidén avatar
Skrivet av Erik Lidén
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ska du starta en e-handel? WooCommerce är ett utmärkt val, då det är en av de bästa e-handels lösningarna som finns.

Här är en snabb guide för hur man installerar WooComme i WordPress:

Steg 1
Logga in till din WordPress Admin panel (wp admin) och klicka på "Tillägg" och sedan "Lägg till nytt".

Steg 2
Sök på WooCommerce i sökfältet, klicka sedan på "Installera" följt av "Aktivera".

Steg 3
När du aktiverat tillägget kommer du tas till dess konfigurerings sida. När du har genomfört den konfigureringen så är du färdig med din installation.

Du kan komma åt WooCommerce inställningarna och produkter i WordPress menyn, se bild:

Vill du uppleva WordPress med Google:s hastighet? Läs mer om Templ här, och registrera dig för en 10-dagars gratis provperiod!