Öppna Templ-panelen och klicka på den hemsida du vill logga in till databasen på.

Scrolla sedan ned till Databas och klicka på DB Admin-länken.

Detaljerna för databasen behövs inte skriva in manuellt, utan det räcker med att klicka på Login i nästa steg så kommer vår panel automatiskt att logga in dig i databasen.

Vi rekommenderar starkt att skapa en backup innan du gör ändringar i din databas, och/eller att du testar på en stagingsida först.