Logga in i databas

Hur man loggar in i sin databas med Adminer i Templ-panelen.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Öppna Templ-panelen och klicka på den hemsida du vill logga in till databasen på.

Klicka på knappen Anslut högst upp till höger, och sedan klicka på DB Admin-länken.

Detaljerna för databasen behövs inte skriva in manuellt, utan det räcker med att klicka på Login i nästa steg så kommer vår panel automatiskt att logga in dig i databasen.

Vi rekommenderar starkt att skapa en backup innan du gör ändringar i din databas, och/eller att du testar på en stagingsida först.