HTTP Autentisering

Hur man aktiverar HTTP Autentisering för att lösenordsskydda sin hemsida och hålla besökare/sökmotorer borta.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ dessa steg att aktivera HTTP Autentisering på en hemsida.

1. Navigera till hemsidan i Templ-panelen.

2. Klicka på Ändra Inställningar.

Scrolla sedan ned till HTTP Autentisering och klicka på knappen för att aktivera det. Du behöver även skriva in ett användarnamn och ett lösenord. Det går även klicka på Generera Lösenord om man föredrar det.

När du är klar, scrolla ned längst ned på sidan och klicka på Fortsätt.

Din hemsida är nu lösenordsskyddad!

Obs! HTTP Autentisering kan ej inaktiveras för " free trial"-konton. Vänligen kontakta vår support om du behöver hjälp.