Alla samlingarSupportFelsökning
Felsök plugin- eller temakonflikt.

Hur man felsöker sin hemsida efter plugin- eller temakonflikter.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du problem med din WordPress-webbplats? Chansen är stor att det orsakas av en plugin- eller temakonflikt.

Det rekommenderas inte att felsöka problem på en production sajt om det kan undvikas, istället bör man skapa en stagingsajt och felsöka där, så att man inte stör besökare i onödan.

Felsök temakonflikt

Byt tillfälligt till ett annat tema som så Twenty Nineteen eller Twenty Twenty. Om detta löser ditt problem har du problem med ditt tema.

I så fall är det förmodligen en bra idé att se till att ditt tema är uppdaterat till den senaste versionen. Kontakta din temautvecklare om problemet kvarstår.

Felsök pluginkonflikt

Om byte till ett annat tema inte löste ditt problem kan det istället vara en plugin-konflikt. Inaktivera alla dina WordPress-plugins och kontrollera om problemet kvarstår efter det.

Om ditt problem försvann har du en plugin-konflikt. Börja aktivera dina plugins en efter en tills problemet dyker upp igen, då vet du vilket plugin som orsakar problemet.