E-postguide

Behöver du komma igång med e-post? Starta här!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Templ fokuserar på att göra en grym webbhotellstjänst och vi erbjuder därför ingen fullfjädrad e-postlösning, men vi har SMTP-servrar för utgående e-post. Detta kan användas tillsammans med gratistjänster som t.ex. Googles e-posttjänst Gmail för att skicka och ta emot e-post. Inkommande mail vidarebefordras av vår SMTP-server till ditt Gmail-konto.

Detta kan givetvis konfigureras med ditt egen domännamn, så att du kan skicka och ta emot e-post med t.ex. support@dindomän.se via Gmail.

Behöver du mer funktionalitet?

Om du behöver mer funktionalitet så är ett annat alternativ är att använda den externa tjänsten Google Workspace för e-post. Detta kräver att man ändrar domänens DNS-inställningar, om du är osäker på hur du gör detta, kontakta oss så hjälper vi dig. 👍

Det går så klart även att använda andra externa e-postlösningar utöver Gmail/Google Workspace.

Artikeltaggar: Epost, epost, email, e-mail