E-post
Catch-all vidarebefordring för e-post

Hur man konfigurerar Catch-all vidarebefordring för e-post

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Catch-all vidarebefordring för e-post innebär att man fångar upp e-post som har skickats till en adress som ännu inte är skapad. T.ex info@domän.se, support@domän.se eller en annan adress som inte är skapad ännu.

Obs: Domänen som används för e-post behöver använda våra MX Records för att vår catch-all skall fungera.

Hur man sätter upp catch-all vidarebefordring för e-post

I Templ-panelen, gå till E-post och klicka på Lägg till E-postadress.

För att skapa en catch-all adress så fyller vi i .* i fältet för namn. Sedan behöver man även välja den domän som adressen skall skapas för, samt fylla i en e-postadress dit man vill få e-post som har fångats upp av catch-all.

I mitt exempel här ovan så kommer e-post som skickas till en @templkarl.com-adress (om inte adressen finns) att vidarebefordras till hello@templkarl.com

Artikeltaggar: Epost, epost, email, e-mail