Obs! Återställning av en backup återställer även WP-Admin lösenordet till det WP-Admin lösenord som listas i kontrollpanelen, om detta är ändrat tidigare.

• Tidsstämpeln på backups är i din lokala tidszon.

Steg 1

Logga in på din Templ.io Kontrollpanel och klicka på Hemsidor i menyn till vänster, och sedan på din egen hemsida som du vill återställa en backup till.

Steg 2

Efter du har klickat på din egen hemsida, klicka på Återställ Backup.

1. Välj vilken hemsida backupen ska återställa.
  2. Om du vill återställa en backup från en Fjärrserver, klicka då i kryssrutan under Fjärrbackups.
  3. Välj den backupfil du vill återställa och tryck sedan på Fortsätt.
  4. Vänta på att hemsidan återställs, det kan ta flera minuter.

När hemsidan är återställd så kommer du se ett liknande meddelande som på bilden nedan.

NY FUNKTION: Selektiv Återställning

Gör en selektiv återställning av en backup genom att inkludera, eller exkludera filer och databas:

I exemplet ovan så återställer vi databasen samt alla mappar förutom wp-content/uploads och wp-content/plugins.

Det går även att återställa enbart dessa mappar genom att välja alternativet "Återställ enbart mappar listade nedan" om man föredrar det.

För att inte återställa databasen så måste man klicka i kryssrutan bredvid "Återställ inte databas".

Relaterad artikel: Hur man manuellt skapar en backup