Inaktivera automatiska WordPress core, plugin & tema uppdateringar.
Inaktivera automatiska WordPress core, plugin & tema uppdateringar.

Hur man inaktiverar automatisk WordPress Core, plugin & tema uppdateringar via wp-config.php eller med ett plugin.

Karl avatar
Skrivet av Karl
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inaktivera automatiska WordPress core uppdateringar

För att inaktivera automatiska WordPress core uppdateringar, lägg till följande rad i din wp-config.php-fil:

define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );

Inaktivera automatiska uppdateringar av tema och plugins

Lägg till följande rad i ditt aktiva temas functions.php-fil för att inaktivera automatiska pluginuppdateringar:

add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_false' );

För att inaktivera automatiska uppdateringar av teman, använd följande filter.

add_filter( 'auto_update_theme', '__return_false' );

Inaktivera uppdateringar med tillägg

Ett enkelt tillägg till WordPress för att förhindra automatiska uppdateringar av core, tillägg och teman är Easy Updates Manager.

Ett annat alternativ är att använda tillägget Disable All WordPress Updates.