Verktyg: Klona hemsida

Hur man klonar en hemsida i Templ-panelen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna guide visar hur man klonar en hemsida i Templ-panelen med vårt kloningsverktyg.

Hur man klonar en hemsida

Öppna hemsidan du vill klona i vår panel och navigera till Verktyg. Där hittar du vårt kloningsverktyg.

Klicka på knappen Klona hemsida och välj sedan planspecifikationerna för din nya sajt. Efter det kommer kloningsprocessen att börja.

Din nya sajt kommer att skapas på ett tillfälligt domännamn som vi tillhandahåller. "Search-replace" i databasen från gammal till ny adress kommer att ske automatiskt.

Ursprungssajten påverkas eller ändras inte på något sätt.