När du delar ditt Templ.io-konto med en annan användare får de fullständig åtkomst till ditt konto med följande undantag:

• De får inte tillgång till/eller kan ändra dina personliga uppgifter eller betalmetod.

Hur man delar ett konto

Personen du vill dela ditt konto med måste ha ett eget konto hos Templ.io innan hen kan acceptera din inbjudan. Här är länken för att skapa ett konto.

För att dela ditt konto, klicka på Kontodelning i menyn till vänster, klicka sedan på knappen som heter Skapa.

• Fyll i emailaddressen för den person du vill bjuda in (det skall vara samma emailaddress som de har använt när de registrerade sig hos oss).
  • Valfritt: Fyll i ett personligt meddelande

När du har skickat inbjudan, kontakta den person du bjudit in och be dem om att kolla sin e-post för inbjudningsemailet, där de ska klicka på "Acceptera inbjudan" -knappen. När de har gjort det kommer de ha tillgång till ditt Templ.io-konto.

Obs! Personen måste vara inloggad på sitt eget Templ.io-konto när hen accepterar inbjudan.

Så här får du tillgång till ett delat konto

Klicka på Byt Konto längst upp till vänster och välj det konto du vill kontrollera: