Standard PHP-version hos Templ.io idag är PHP 7.2.

På begäran så kan vi även hjälpa till att byta PHP-version till PHP 7.0, 7.1 eller 7.3.

Vi rekommenderar att alltid köra den senaste stabila versionen av PHP som stöds av din hemsida. Nyare PHP-versioner är nästan alltid snabbare, säkrare och bättre underhållet.

Vi rekommenderar att alla WordPress siter kör minst PHP 7.2 för maximal prestanda, stabilitet och lång livslängd.

Alla våra servrar kan hantera olika PHP-versioner för olika hemsidor på samma server, vilket betyder att om du har två hemsidor på samma server hos oss, så kan den ena hemsidan köra t.ex PHP 7.2 medan den andra hemsidan kör t.ex PHP 7.3.

För att byta PHP-version på en hemsida, vänligen kontakta Templ.io Support så hjälper vi dig.