Att skapa en ny hemsida i din Templ.io-panel är busenkelt. Följ denna guide om du behöver hjälp.

Steg 1 - Logga in på din Templ.io-panel och tryck på Hemsidor i den vänstra menyn, och sedan Skapa Hemsida.

Steg 2 - Ge din hemsida ett namn (du kan byta namn senare), och välj en plats för hemsidan. Om majoriteten av dina besökare kommer att vara i Sverige, så rekommenderar vi att lägga hemsidan i Finland för bästa möjliga laddningstid.

Klicka på Fortsätt när du är klar, och vänta på att servern och din hemsida skapas. Detta kan ta några minuter. När servern är uppsatt och hemsidan är skapad, tryck på Fortsätt.

För att visa din nya hemsida, tryck på Startsida, och för att logga in på WordPress Admin, klicka på WP Admin. Ditt användarnamn och lösenord till WordPress Admin är "Admin Användarnamn" samt "Admin Lösenord".