Att lägga till mer diskutrymme för en hemsida görs enkelt i vår kontrollpanel. Denna guide beskriver steg för steg exakt hur man gör för att utöka diskutrymmet.

Hur man lägger till mer diskutrymme för en hemsida

Klicka på den hemsida som du vill lägga till mer diskutrymme för. Klicka sedan på enligt skärmavbilden nedan.

Nästa steg är att välja hur mycket diskutrymme (i GB) du vill utöka med. Om du endast vill utöka diskutrymmet så behöver du inte ändra din Plan.

Priset per extra GB är 2.75 SEK.

Exempel: Om vi utökar diskutrymmet från 10GB till 20GB  så blir den nya månadskostnaden 285.5 SEK / månad på en Liten (Small) månadsplan.

Lägg till så mycket extra diskutrymme som du önskar. Notera att diskutrymmet bara kan utökas, du kan inte förminska diskutrymmet i efterhand.

När du är klar, klicka på Fortsätt och färdigställ betalningen för ändringen. Efter det så kommer du att få bekräfta dina ändringar innan de utförs. Bekräfta ändringarna och vänta upp till någon minut medan diskutrymmet utökas.