Extrasidor (add-on sites) är hemsidor som delar server och resurser med en annan befintlig hemsida. Du måste först ha en hemsida hos oss innan du kan lägga till en Extrasida.

Information

• Extrasidor kostar 89kr / månad.
  • Om hemsidan som delar server med extrasidan raderas, så blir extrasidan uppgraderad till den plan som den raderade hemsidan hade.
  • Extrasidor kan inte uppgraderas. (Det är dock möjligt att skapa en ny hemsida och sedan kopiera extrasidan dit, kontakta Templ.io Support om du vill ha hjälp med detta.

Skapa Extrasida

Klicka på knappen Skapa hemsida i vår kontrollpanel, ge din hemsida ett namn och scrolla sedan ned till Plan och välj Extra Sida, välj sedan vilken hemsida som skall dela server med Extrasidan (ifall du har mer en hemsida hos oss redan).

Klicka sedan på Fortsätt och vänta några minuter medan din server konfigureras och extrasidan installeras.