Templ.io fokuserar på att göra en grym webbhotellstjänst och vi erbjuder därför ingen fullfjädrad e-postlösning, men vi har SMTP-servrar för utgående e-post. Detta kan användas tillsammans med gratistjänster som t.ex. Googles e-posttjänst Gmail för att skicka och ta emot e-post. Inkommande mail vidarebefordras av vår SMTP-server till ditt Gmail-konto.

Detta kan givetvis konfigureras med ditt egen domännamn, så att du kan skicka och ta emot e-post med t.ex. support@dindomän.se via Gmail.

Om du behöver mer funktionalitet så är ett annat alternativ är att använda den externa tjänsten G Suite (tidigare Google Apps) för e-post. Detta kräver att man ändrar domänens DNS-inställningar, om du är osäker på hur du gör detta, kontakta oss så hjälper vi dig.

Guide: Skapa en e-postadress och konfigurera den med Gmail.

Alternativ till Gmail (kommer snart).

• Yahoo Mail
  • Zoho Mail