Alla hemsidor hos Templ.io säkerhetskopieras automatiskt en gång per dag. Om du vill göra en säkerhetskopia (backup) manuellt, följ stegen nedan.

• Backupfiler innehåller WordPress-filer samt databas.

Steg 1

Logga in på din Templ.io Kontrollpanel och klicka på Hemsidor

Steg 2
Klicka på den hemsida som du vill säkerhetskopiera, klicka sedan på Skapa Backup.

Steg 3
Döp din backup till ett valfritt namn, t.ex dagens datum.

Vi rekommenderar att klicka i "Spara på fjärrserver", då sparas backupfilen på en separat server än från din egen, och räknas då inte mot ditt eget diskutrymme.

Tryck sedan på Fortsätt för att skapa din backupfil.

Vänta medan din backupfil skapas, när den är klar så kommer du att bemötas av ett liknande meddelande som på bilden ovan, där kan man direkt ladda ned backupfilen till en dator.

Relaterade Artiklar:
Hur man återställer en backupfil