Obs! Varje backupfil innehåller hemsidans databas och en .txt-fil med en länk för att ladda ned alla WordPressfiler.

Generera nedladdningslänk

Innan du kan ladda ned en backup så måste du generera en nedladdningslänk för backupen. För att göra det, öppna Backuplistan i vår kontrollpanel och klicka på den hemsida du vill ladda ned en backup för.

Klicka på Skapa nedladdningslänk för den backup du vill ladda ned.

Klicka på länken för att starta nedladdningen.

Öppna backupen

När du har laddat ned backupen via ovan länk så är nästa steg att zippa upp filen med valfritt program och öppna mappen. Inuti backup-mappen så finner du direkt databasen för hemsidan, och en till mapp som heter wordpress.

Mappen som heter wordpress innehåller en TEMPLIO_README.txt som i sig innehåller en länk för att ladda ned alla WordPressfiler.

• Den första curl-länken kan användas med Terminalappen
  • Den andra länken kan klistras in i en webbläsare

Välj hur du vill ladda ned WordPress-filerna enligt metoderna ovan, enklast är att klistra in den andra länken i en webbläsare. När du är klar med nedladdningen så kommer du att ha en fil som heter archive.tar - zippa upp denna med valfritt program, WordPress filerna ligger sedan i archive-mappen.