Logga in på din Templ.io Kontrollpanel och klicka på Hemsidor i menyn till vänster, och sedan på din egen hemsida som du vill återställa en backup till.

Steg 2

Efter du har klickat på din egen hemsida, klicka på Återställ Backup.

1. Välj vilken hemsida backupen ska återställa.
  2. Om du vill återställa en backup från en Fjärrserver, klicka då i kryssrutan under Fjärrbackups.

När hemsidan är återställd så kommer du se ett liknande meddelande som på bilden nedan.

Relaterad artikel: Hur man manuellt skapar en backup