Vi kan nu stolt presentera en betaversion av vår nya panel! 🥳

Efter månader av arbete bakom kulisserna så är vi nu redo att låta er kunder börja använda vår nya panel.

Vår nya panel har en helt ny design och ny funktionalitet som vi hoppas kommer förenkla administrationen av WordPress-hemsidor, och ännu mer funktionalitet kommer att läggas till med tiden.

Hur du kommer igång!

För att börja använda den nya panelen så går du bara in på: https://betapanel.templ.io/

Om du vilja gå tillbaka den gamla panelen så är det bara att istället gå in på: https://panel.templ.io/

Vad är nytt?

• Helt ny design
  • En ny förstasida: "Dashboard"
  • Förbättrad lista över ens hemsidor
  • Ny förbättrad detaljvy över varje hemsida
  • "Verktyg" - en ny sida med en samling smarta verktyg
  • "Kolla Efter Sårbarheter" - försäkra dig om att din hemsida är säker

Helt ny design

Designen av panelen har gjorts om från grunden, fått ett modernare utseende med mer välstrukturerad information, många nya smarta funktioner så som möjlighet att söka i listor, snabbt och enkelt kunna kopiera viktig information till clipboard m.m.

Självklart är hela panelen responsiv och fungerar utmärkt att besöka från mobiltelefon!

"Dashboard"

En helt ny startsida i panelen som ger dig en snabb överblick över dina hemsidor, bandbreddsförbrukning, senaste fakturorna och den senaste matnyttiga informationen från vår blogg.

Förbättrad lista över ens hemsidor

Helt ny design på listan över ens hemsidor som visar intressant information så som diskanvändning och WordPress-version.

Ny förbättrad detaljvy över varje hemsida

All nödvändig information om varje hemsida är nu väl strukturerad och går enkelt att kopiera från panelen med ett enda musklick.

"Verktyg"

Varje hemsida har också tillgång till en samling verktyg som gör det enklare att administrera WordPress-sidor.

Att reparera filrättigheter, byta domän i databasen vid flytt till oss, installera våra plugins och rensa bannade IP-adresser är nu bara ett knapptryck bort.

"Kolla efter sårbarheter"

Den största nyheten under "Verktyg" är dock möjligheten att snabbt kunna kolla efter sårbarheter.

Verktyget kontrollerar vilken version av WordPress som är installerad på din sida, samt alla plugins och teman och jämfört dem med en databas med kända sårbarheter. Alla upptäckta sårbarheter listas sedan så du snabbt och enkelt kan veta vad som behövs uppdateras.

Feedback

Vi hoppas att du gillar vår nya panel och att den underlättar för dig att jobba med WordPress!

Om du hittar något som inte fungerar som det ska, något som är otydligt, eller har förslag på hur vi kan förbättra vår panel ytterligare så är du varmt välkommen att när som helst skriva till oss i chatten!