Det finns flera sätt att migrera en hemsida till Templ.io. Här kommer vi att lista alla sätt.

Migreringsmetod 1: Med hjälp av Duplicator (WordPresstillägg).

Att migrera en hemsida med hjälp av Duplicator är oftast väldigt enkelt. Följ den här guiden för att migrera din hemsida med hjälp av Duplicator.

Svårhetsgrad: Lätt

Migreringsmetod 2: Med hjälp av Migrate Guru (WordPress tillägg).

Att migrera en hemsida med hjälp av Migrate Guru kräver bara att man installerar tillägget Migrate Guru på den hemsida man vill migrera, och sedan fyller i uppgifterna för sin server hos Templ. Fullständig guide finns här (Engelsk).

Svårhetsgrad: Lätt

Migreringsmetod 3: Manuellt ladda upp filer via SFTP & Importera databas via adminer

Följ denna steg-för-steg guide för att migrera med SFTP + MySQL (Guide på engelska).

Migreringsmetod 4: Låt oss utföra migreringen manuellt.

Låt våra experter flytta din hemsida från valfritt webbhotell till Templ. Skriv ett meddelande till oss eller klicka på Migrera hemsida i vår kontrollpanel och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss så fort som möjligt.